Anvelopele joaca un rol foarte important atunci cand vine vorba despre siguranta dumneavoastra.

Indiferent cat de performant este motorul autoturismului, siguranta dumneavoastra depinde in mare parte de stabilitatea acestuia pe sosea. Asadar, pentru a beneficia de o aderenta excelenta, anvelopele trebuie intretinute corespunzator si inlocuite atunci cand s-au uzat. Pe langa siguranta, suprafata de contact asigura o rulare uniforma si ajuta la reducerea consumului de combustibil. Noi va stam la dispozitie cu anvelope noi de vara, iarna sau all season, pe care le puteti comanda simplu si rapid.
Pentru a face alegerea corecta atunci cand achizitionati anvelopele de schimb, exista cateva aspecte ce trebuie luate in considerare: conditiile de clima, dimensiunea anvelopelor autoturismului dumneavoastra si conditiile de utilizare. In ceea ce priveste conditiile de clima, anvelopele trebuie sa reziste la ploaie, zapada, soare puternic, gheata si multe alte situatii extreme. Toate acestea influenteaza performanta anvelopelor, fiecare tip de vreme necesitand un anumit stil de condus.

Atunci cand va inlocuiti anvelopele, trebuie sa fiti siguri ca acestea sunt in concordanta cu dimensiunea celor pe care doriti sa le schimbati. In cazul in care nu sunteti siguri ca ati ales dimensiunile potrivite, cereti sfatul unui specialist. De asemenea, puteti afla dimensiunile si caracteristicile anvelopelor citind marcajele de pe partea laterala a acestora. Insa, puteti schimba dimensiunea anvelopelor dumneavoastra pentru a creste suprafata de contact cu solul si pentru a obtine un comportament mai precis al masinii, in special in curbe.
Conditiile de utilizare influenteaza in mod direct durata de viata a anvelopelor. De aceea, indiferent ca obisnuiti sa conduceti in oras, pe autostrazi sau pe rute internationale, nu uitati sa inspectati cel putin o data pe luna anvelopele. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu recomandari si informatii despre anvelope noi si va ajuta sa faceti cea mai buna alegere. Va asteptam!