Anvelopele autoturismului sunt singurele zone de contact pe care autoturismul il are cu suprafata carosabila.

Anvelopele se pot deteriora fara sa va dati seama, motiv pentru care este important sa va asigurati ca le intretineti in mod corespunzator. In cazul in care suspectati sau descoperiti o posibila problema, anvelopa trebuie sa fie inspectata de catre o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu.

DSC04370
DSC04370

Folosim tehnologie germana provenita de la producatorul Tip Top si oferim garantie pe viata pentru toate interventiile noastre.

Anvelopele trebuie scoase din uz atunci cand apar deteriorari precum taieturi, fisuri, pene, galme, lovituri etc. sau atunci cand gradul de uzura depaseste nivelul minim acceptat si reprezinta un pericol pentru conducatorul auto si pasageri. De aceea, este important sa inspectati periodic anvelopele (inclusiv cea de rezerva), pentru a va asigura ca acestea sunt in stare buna de functionare. Daca identificati deteriorari, va recomandam sa optati pentru o verificare profesionista. Serviciile noastre de reparatii anvelope constau in:
  • Verificarea si identificarea deteriorarilor care nu sunt vizibile la suprafata
  • Remedierea defectelor
  • Montat, demontat, echilibrarea si umflarea anvelopei reparate, precum si inlocuirea valvei
  • Testarea anvelopei sub presiune
  • Remontarea acesteia in conditii optime de functionare
Noi efectuam reparatii anvelope la cele mai inalte standarde de calitate si ne asiguram ca inainte de a schimba o anvelopa, facem tot posibilul pentru ca aceasta sa fie reparata. Repararea acestora se face la cald, urmand ca pe interior sa se refaca la rece structura de cord de rezistenta. Asiguram reparatii anvelope pentru orice marca si dimensiune, cu materiale si echipamente de ultima generatie. Colaboram cu firme de transport cu flote, firme din domeniul agriculturii, dar si importatori si dealeri de anvelope care doresc sa-si onoreze comenzile cu ajutorul unui specialist. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!