Anvelopele sunt responsabile pentru consumul autoturismului dumneavoastra cu pana la 20% din combustibil.

De aceea, alegerea unor anvelope de calitate superioara si montarea acestora in mod corect va ajuta sa parcurgeti mai multi kilometri de fiecare data cand faceti plinul rezervorului. Totodata, trebuie sa tineti cont de faptul ca montarea, demontarea, precum si umflarea si echilibrarea anvelopelor trebuie realizate cu echipament adecvat, de catre specialisti in domeniu.

Noi venim in spijinul dumneavoastra cu servicii de montat anvelope la cele mai inalte standarde, prin respectarea tuturor instructiunilor si regulilor impuse de constructorul autotursimului si de catre producatorul anvelopelor.

tire-114259_640
In timpul montarii sau demontarii, specialistii nostri vor verifica si asigura:
  • Aspectul interior si exterior al anvelopei
  • Respectarea instructiunilor cu referire la structura, indice de viteza, dimensiune, indice de incarcare sau categoria de utilizare a anvelopei
  • Respectarea tuturor procedurilor de montare, umflare si echilibrare a anvelopei
  • Umflarea la presiunea corecta
  • Respectarea particularitatilor de montare in functie de tipul anvelopei (de exemplu anvelope cu rulare pe pana, cu flancuri joase, cu cauciuc auto-obturat etc.)
In calitate de specialisti in servicii auto, recomandam ca anvelopele noi sa fie montate pe spate.
De ce? Pentru ca soferul controleaza directia autoturismului datorita aderentei pneurilor din spate, ceea ce duce si la uzarea mai rapida a acestora. In plus, specialistii nostri va stau la dispozitie cu cele mai utile informatii si va ajuta sa faceti cea mai buna alegere in ceea ce priveste alegerea anvelopelor. Asadar, pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati!