Noi va oferim o gama variata de anvelope second, acestea fiind produse de catre brand-uri renumite mondiale.


Principalul avantaj al acestor produse este pretul, mult mai mic in comparatie cu anvelopele noi. In plus, toate produsele se afla in stare foarte buna de functionare, acestea fiind verificate in detaliu inainte de a fi puse la vanzare. Dispunem de un spatiu amenajat special pentru depozitarea anvelopelor second, pentru a ne asigura ca acestea nu se deformeaza sau degradeaza.
Asadar, pentru a fi sigur ca setul de anvelope second nu va pune in pericol siguranta, este important sa verificati anul de fabricatie, starea generala a acestora, precum si profilul care nu trebuie sa fie sub 5 mm.
Teoretic, atunci cand anvelopele sunt depozitate corect, acestea pot fi utilizate pana la 10 ani. Cu toate acestea, nu toti conducatorii auto dispun de garaj si spatiu pentru depozitare, ceea ce afecteaza calitatea.

Anvelopele second reprezinta alternativa ideala pentru soferii care nu isi permit un produs nou, dar care doresc sa beneficieze totodata de siguranta.

Sfatul nostru este sa achizitionati anvelope second numai de la distribuitori autorizati, intrucat doar asa puteti fi siguri ca acestea vor mai putea fi utilizate inca unul sau mai multe sezoane, in functie de gradul de uzura. Inainte sa le achizitionati, verificati anul de fabricatie, profilul anvelopei, starea interioara si cea exterioara, precum si marca.
Data de fabricatie a cauciucului este scrisa sub forma de numar pe peretele lateral al fiecarei anvelope si este foarte usor de verificat. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cautati literele DOT si sa gasiti numarul format din 4 cifre, care reprezinta saptamana din an si anul fabricatiei. Daca anul fabricatiei este satisfacator, verificati si profilul anvelopelor. Acesta trebuie sa fie de aproximativ 7-8 mm la o anvelopa second. Nu achizitionati anvelope second cu profil sub 5 mm deoarece pot reprezenta un adevarat pericol pentru siguranta dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, va rugam sa ne contactati!