Chiar daca sistemul de aer conditionat al masinii este mai util atunci cand temperaturile incep sa creasca, acesta trebuie sa ne asigure confort pe toata durata anului.

De aceea, este deosebit de important ca sistemul de climatizare sa functioneze in parametri optimi. In general, principalele probleme care apar la sistemele de climatizare auto sunt de natura mecanica. Refrigerantul isi pierde din proprietati in timp, ceea ce duce la o serie de alte complicatii.
Noi oferim servicii complete de intretinere a aparatului de aer conditionat, printre care si incarcare freon AC. Asiguram incarcarea cu freon a instalatiei de climatizare a autovehiculelor in cantitatea necesara pentru ca aceasta sa functioneze excelent. De asemenea, putem inlocui integral freonul din instalatie, pentru a va bucura de un aer curat si proaspat in zilele caniculare.
Ce se intampla atunci cand refrigerantul si-a pierdut din calitati? Sistemul este afectat de coroziune, iar componentele acestuia sunt afectate de diverse depuneri ce blocheaza in cele din urma fluxul refrigerantului. Drept consecinta, apar scurgeri interne, componentele sistemului se defecteaza, iar compresorul se supraincalzeste. Utilizam aparatura complet automatizata si dispunem de o unitate de incarcare freon de inalta calitate, compatibila cu orice tip de automobil. In plus, dispunem de un personal bine pregatit, cu experienta in remedierea problemelor aparute la sistemul de climatizare. Asadar, va intampinam cu servicii calitative si accesibile de incarcare freon AC, solicitarile dumneavoastra fiind solutionate extrem de rapid. Va asteptam!