Fie ca sunteti acrosati de un alt conducator auto, va loviti de un obstacol sau va urcati pe o bordura, jantele sunt primele care au de suferit.

In urma unui astfel de impact, acestea pot fi avariate, iar continuarea rularii cu o astfel de roata va scurta durata de viata a anvelopei, determinand uzura neuniforma a acesteia. Noi va stam la dispozitie cu servicii excelente de indreptat jante, indiferent ca sunt fabricate din aliaj, aluminiu, otel sau tabla.

Indreptarea jantelor depinde intr-o mare masura si de materialul din care sunt facute acestea. De exemplu, jantele din otel pot fi indreptate la rece, pe cand cele din otel necesita incalzire la aproximativ 140˚C.  Dispunem de personal specializat pentru toate aceste operatiuni si lucram cu aparatura si materiale de ultima generatie, pentru a oferi clientilor nostri lucrari calitative.
In cadrul service-ului nostru toate operatiunile de indreptat jante se desfasoara cu precizie ridicata, intr-un timp cat mai scurt. Stim cat de importanta este masina pentru dumneavoastra, de aceea facem tot posibilul pentru a raspunde solicitarilor cu promptitudine si eficienta maxima. In plus, tarifele noastre sunt la fel de avantajoase, astfel ca veti avea parte de o colaborare de succes. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta oricand.