Alegerea jantelor potrivite pentru fiecare tip de autoturism nu este legata doar de partea estetica, ci si de performanta si consumul masinii.


Exista mai multe criterii de selectie precum anotimpul, numarul de prezoane, tipul de masina (sport, de familie etc), cat si preferintele conducatorului auto (jante originale sau aftermarket).
Alaturi de anvelope, acestea formeaza ansamblul unei roti de masina si sunt totodata cel mai important accesoriu de styling in ceea ce priveste exteriorul autoturismelor.
Noi va punem la dispozitie o gama completa de jante, pentru toate tipurile de autoturisme, la preturi foarte competitive.

Acestea sunt noi si provin de la brand-uri renumite pe piata produselor auto, astfel ca puteti fi siguri ca faceti cea mai buna alegere. In plus, specialistii nostri va ofera consultanta si va ajuta sa achizitionati modelul corepsunzator de jante pentru autoturismul dumneavoastra.

Din punct de vedere estetic, cea mai pregnanta particularitate este numarul de prezoane si dispunerea acestora. De obicei, jantele au un numar de 4, 6 sau 8 prezoane si in functie de dispunerea acestora intalnim diverse modele. Unii producatori realizeaza jante care au o dubla dispunere a prezoanelor, astfel ca acestea sunt compatibile cu mai multe tipuri de autoturisme.
Jantele pentru vara sunt cele din aliaj , cu diametru si latime mai mare, care ajuta masina sa franeze mai usor, sa aiba o stabilitate mai mare si sa aiba un demaraj superior. In general, aceste jante se caracterizeaza prin greutate mai mica, aspect estetic placut , dar si o rezistenta si o durabilitate mai crescute. Pentru sezonul rece se recomanda jantele de otel putin mai mici in latime. Acestea au avantajul ca sunt mai usor de intretinut. Asadar, pentru detalii suplimentare despre jante si comenzi, va rugam sa ne contactati!